Wednesday, August 18, 2010

Ramadhan - Hari Ke 8

Selamat menjalankan ibadah puasa kepada muslimin dan muslimat sekalin. Hari ini masuklah hari kelapan kita melaksanakan ibadah puasa. Dah masuk satu minggukan kita berpuasa, setakat ni Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Hari ini, aku berbuka sorang sorang lagi kat umah, member umah semua buka kat opis diorg..huhuhu...Hari ni ada singgah di BAzar Ramadhan Seberkas..Huhuhu, tak ada yang interesting sangat pun..biasa aja...



menu hari ini
1-Air Ribena
2-Kismis n Kurma
3-Dua Jenis kuih tradisi Sarawak n cucur cempedak
4-Nasi Kerabu
5-Sata

Selamat berbuka

2 comments:

liza said...

menatang apa Sata tu???

liza said...

yg kotak segi empat tu not in the list ke?... makanan wajib msa berbuka tuuu...