Tuesday, August 17, 2010

Pertandingan Bowling Medical Club Miri 2010 dan Kejohanan Bowling Terbuka KERDAS Miri SArawak

Tak sangakn betul aku dijemput bermain untuk pertandingan bowling Medical Club Miri Sarawak.Satu pasukan terdapat empat pemain dimana terdiri dari 3 lelaki dan 1 perempuan. Berlansung di Bowling Center Parkson Miri Sarawak..Huhuhu..Untuk Kejohanan ini kumpulan kami mendapat johan, manakala bagi induvid pula aku mendapat tempat kedua bagi lelaki dan Kak Dayang dari kumpulan aku mendapat tempat pertama individu perempuan..Bestnya rasa..Rasa kombang idung pun ada..Kejohanan Medical Pada 1 Ogos 2010, manakala kejohanan terbuka KERDAS 8 Ogos 2010..ni antara aksi aksi semasa permainan berlangsung..
Dengan Pemenang individu, ketika datang awal pagi menunggu bila la, nak memulakan pertandingan.
Hanyunan demi hayunan dilakukan, untuk memastikan kemenangan, sebelah dengan 
wanita psyco (team lawan)huhu
Sambil menunggu org lain membuat balingan, sesi mengupar dahulu di belakang, kutuk demi kutuk org yang tak bersalah dikenakan
Ni adalah Posing kerana ada Juru kamera kat depan..Menang n kalah tak penting, yang penting menang bergambar
Ni gaya hayunan seorang yang amatur dan tak berkaliber

Ni hadiah untuk kategori individu
Ni pemenang tempat kedua individu,,heheheh aku la tue
Ni la team aku menang keseluruhan kumpulan...cayalah

Ni masa wakil Medic tuk kejohanan bowling terbuka KERDAS..baju disponser oleh Kak Jun dan Suaminya,..hahahah Terima Kasih

Akhirnya memenagi tempat Kedua Kumpulan, aku juga mendapat tempat kedua individu..Cayalah tema Medic

2 comments:

liza said...

ishhh... masuk lif tekan sendiri nampak??? .. greeee... len kali taruk la pic yg mngancam ala2 model ckit oke...bru la dhiva d kasanova de novella.....

liza said...

koreksion la punjunk,bukan anjuran Medical Club.. anjuran Pejabat Kesihatan Bahagian Miri... akaaaak jugak yg kene.. hah hah hah hah..